Пазаруването с деца само по себе си може да бъде приключение, а ходенето на покупки с тях за детска ски екипировка е истинско предизвикателство. Така че не се страхувайте, ние написахме това удобно и лесно за следване ръководство, което ще ви помогне в избора и онлайн покупката на сноуборд и ски ръкавици Level за вашето дете.

Независимо дали планирате семейна ски ваканция или ски уикенд, ще имате нужда от ски облекло и екипировка, за да осигурите нужната топлина, безопасност, удобство и комфорт на своите малки авантюристи.

Ето защо екипировката за ски и сноуборд е от ключово значение, за да може да прекарате деня на пистата, забавлявайки се в снега.

Една от най-важните части от детската екипировка са сноуборд и ски ръкавиците, които да запазят детските ръчички сухи и топли.

Има няколко ключови характеристики, които трябва да имате предвид, когато купувате най-добрите детски ски ръкавици, за да сте сигурни от какво се нуждаете и кои са допълнителните екстри, с които може да направите преживяването на своите приключенци още по-забавно и вълнуващо.

Ръкавици с 5 пръста или лапа

Ръкавици с 5 пръста или лапа?

В зависимост от възрастта на детето, основна трудност може да бъде слагането на ръкавиците.

За бебета и деца до 6 годишна възраст ръкавичките Level тип лапа са отличен избор, тъй като са топли, удобни и лесни за поставяне. При този тип ръкавици всички пръсти, с изключение на палеца, са в едно отделение, като така поддържат ръцете по-топли, но предлагат по-малка сръчност.

За деца на възраст над 6 години изборът на ръкавици за ски и сноуборд е между ръкавици с 5 пръста с дълъг маншет, ръкавици тип лапа и стандартни ръкавици с 5 пръста с къс маншет.

Детски ски ръкавици лапа Level Animal | Мече и пингвин

Ръкавици лапа

Ако детето е малко или не е свикнало да носи ръкавици, то вероятно ще предпочете ръкавици тип лапа. Те са лесни за поставяне и често са проектирани с дълъг цип.

Детски ски ръкавици LEVEL FUNNY MITT | Черно/синьо

Ръкавици с дълъг маншет

Ръкавиците с дълъг маншет са по-лесни за поставяне спрямо тези с къс. Често са проектирани с дълъг цип.

Детски ски ръкавици лапа Level Junior Mitt | Черно/жълто

Ръкавици с къс маншет

И накрая, за по-големите или по-опитни деца, ръкавиците с къс маншет са най-доброто решение за техните нужди.

Thermal Certification Index™ | Сноуборд и ски ръкавици LEVEL

Топлина

Няма смисъл да взимате ръкавици за ски, ако те не изпълняват основната си роля – да топлят. Ето защо ръкавиците трябва да притежават изолация – естествена вълна, синтетични влакна, естествен пух или полар.

Детските ски ръкавици Level запазват естествената топлина на ръцете и същевременно позволяват отвеждане на влагата навън.

Всеки модел ръкавици Level отговаря на специфична нужда от топлина спрямо температурата и притежава Thermal Certification Index™. Можете да намерите тези указания в описанието на всеки продукт.

Детски ръкавици за сняг LEVEL Animal | Орелче

Размер на ръкавиците

Изборът на правилен размер детски ръкавици за ски и сноуборд е от съществено значение за тяхната функция. Ръкавиците не трябва да притискат пръстите на детето тъй като се ограничава движението, нарушава се нормалното кръвообращение и ръцете изстиват по-бързо.

Оптималният размер позволява циркулацията на въздух в ръкавиците като трябва да има около половин сантиметър разстояние между върха на пръстите и края на ръкавиците. Можете да намерите таблица с размери на ръкавиците в описанието на всеки продукт.

Ако не сте сигурни за точния размер зимни ръкавици, свържете се с нас за консултация.

Сноуборд и ски ръкавици LEVEL с дишаща водонепромокаема мембрана Membra-therm plus

Водоустойчивост

Искате ръцете на детето ви да бъдат топли? Е, тогава ще трябва да ги запазите и сухи. Децата обичат да си играят в снега, когато са в планината, затова ръкавиците трябва да притежават добра мембрана, която създава водоустойчива бариера между външния слой на ръкавиците и вътрешната изолационна материя.

Най-добрите дни започват и завършват с топли и сухи ръце. За да постигне пълна защита със своите ръкавици, LEVEL използва висококачествени материали и иновативни технологии като Gore-Tex, Membra-Therm Plus и други.

Детски ръкавици за сняг LEVEL Junior | Черно

Удобство

Децата стават капризни, когато нещо не им е удобно и комфортно, затова се уверете, че ръкавиците не ограничават свободата на движение и не ги стягат твърде много, особено когато избирате детски ръкавици за сняг.

Най-добрите детски ръкавици за сняг са проектирани да следват анатомията на детските ръчички, предпазвайки малките пръстчета от премръзване.

Детски ръкавици за сняг LEVEL Junior | Лилаво/зелено

Дизайни и цветове

Колекцията от детски ски ръкавици Level се отличава със забавни дизайни и ярки и свежи цветове, които ще ви помогнат да ги забележите по-лесно, когато неизбежно паднат в снега или бъдат изгубени.

-25%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *