Топли и сухи ръце със зимни ръкавици Level, създадени да ви осигурят удобство и комфорт, за да се насладите истински на любимите ви зимни спортове и активности. Level използва висококачествени материи и иновативни технологии, за да постигне най-добрата термоизолация на ръкавиците, които предлагаме.

Ски и сноуборд ръкавици Level с гъши пух

Гъши пух

Ръкавиците LEVEL са изолирани с първокачествен гъши пух с висока плътност, варираща от 550 до 900 г/м2. Пухът е изолиран в малки камери в ръкавиците, гарантирайки равномерно разпределение и висока изолация.

PRIMALOFT®

Мека изолационна тъкан, използвана в сноуборд и ски ръкавиците Level. Изолация, която е водоотблъскваща! За разлика от пуха, PRIMALOFT® не задържа вода и пази ръцете ви топли, дори когато е мокро. Усещане за мекота и топлина, което гарантира дишане на ръкавиците.

Primaloft изолация за ски и сбоуборд ръкавици
Level Loft изолация за ски и сбоуборд ръкавици

LEVEL LOFT

Ново решение за изолация от LEVEL, което предлага комбинация от усещане за мекота и топлина.

Thermoliner

Мека и еластична тъкан с по-малък обем. Изключително съчетание на влакна, които задържат повече въздух, осигурявайки повече топлина.

Ски и сноуборд ръкавици Level с Thermoliner
Ски и сноуборд ръкавици Level Silk Inside

Коприна

LEVEL представя нова копринена подплата в линията дамски ръкавици за ски и сноуборд, която предлага невероятна мекота и повишава топлоизолацията.

Кашмир

Кашмирът се отличава с изключителната си мекота, която се дължи на фините влакна на вълната. Произведен в Италия по съвременна технология, кашмиреният плат, от който е изработена подплатата на ръкавици Level, притежава три пъти по-висока термоизолирация спрямо обикновената вълна.

Ски и сноуборд ръкавици с подплата от кашмир Level
Ръкавици за ски и сноуборд Level с Thinsulate

THINSULATE™

Със своята уникална структура от микро влакна, които са десет пъти по-фини спрямо други изолационни материали, Thinsulate™ задържа въздуха много по-ефективно и разпределя равномерно топлината.

Естествена вълна Swiss wool

Този естествен материал се отличава с фини влакна. Швейцарската вълна притежава изключителното свойство да не задържа миризми, което я прави антибактериална. Естествената вълна осигурява топлина на ръкавиците Level и отвежда потта от кожата, запазвайки ръцете сухи.

Зимни ръкавици Level с швейцарска вълна
Ръкавици за ски и сноуборд Level с Polartec

POLARTEC®

Polartec® Power Stretch® притежава изключителна еластичност, която позволява разтягане на плата в 4 посоки. Лека и дишаща структура, която осигурява топлина. Благодарение на системата на разтягане в 4 посоки, Polartec® Power Stretch® позволява неограничена свобода на движение.
Поддържа кожата суха дори при най-интензивните условия на каране и изолира студения вятър като запазва ръцете топли.