ЦЕНОРАЗПИС ЗА ДОСТАВКА

За поръчки на стойност над 100 лв. – безплатна доставка;
Доставка до офис на Speedy – 4.90 лв.;
Доставка до адрес – 5.90 лв.;
Експресна доставка на следващия ден (за поръчки, направени до 14 ч.): 8.90 лв.

 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Поръчаните продукти от MOUNTAIN.bg се доставят с куриер от SPEEDY на посочен от вас адрес за доставка или офис на куриера в рамките на два работни дни, с изключение на местата, които се обслужват по график. Справка за графика на обслужване по населено място може да направите ТУК>>

С цел да получите своята пратка по-бързо, екипът на MOUNTAIN.bg ви препоръчва доставка до офис на SPEEDY. Поръчките до офис на куриера могат да бъдат получени на следващия работен ден, включително и в събота до 13:00 ч.

Поръчаните продукти могат да бъдат доставени и от собствен куриер на MOUNTAIN.bg в рамките на София-град.

Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 14:00 часа, започва да се обработва в рамките на същия работен ден.
Поръчка, направена в работен ден след 14:00 часа, започва да се обработва на следващия работен ден.
Поръчка, направена след 14:00 ч. в петък (или последен работен ден преди официални почивни дни и празници), започва да се обработва в понеделник (или в първия работен ден).

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, период на кампания, промоционални активности или други възникнали форсмажорни обстоятелства, като MOUNTAIN.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с до седем дни като ви уведомява своевременно.
MOUNTAIN.bg не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

В онлайн магазин за премиум зимни ръкавици MOUNTAIN.bg можете да заплатите своята поръчка онлайн с карта, чрез наложен платеж (плащане на куриер при доставка) и чрез банков превод.
Научете повече информация за методите на плащане.