Thermoplus сертификат за термоизолация

THERMOPLUS – ВИНАГИ ТОПЛИ РЪЦЕ

Thermoplus е сертификат за термоизолация на ръкавици LEVEL, който гарантира, че ръцете ви ще бъдат винаги топли дори при най-лошите метеорологични условия. LEVEL създава технология за тестване на ръкавиците при поредица от екстремни условия. Резултатите, обобщени в индекс на ефективност, отчитат стойностите за термичност на ръкавиците. Стойностите на продуктите Thermoplus имат за цел да бъдат поне 30% по-високи от тези на стандартните ръкавици.

Level използва висококачествени материи и иновативни технологии, за да постигне най-добрата термоизолация на ръкавиците, които предлагаме.

Thermal Certification Index™ – (TCI)

За да направи по-лесен избора на перфектните ръкавици, Level прилага 5-степенен индекс за термично сертифициране на ръкавици – от по-студено до по-топло време в планината.

Научно тествани

Изборът на подходящи материи, от които са изработени ръкавици LEVEL, е от съществено значение за постигане на ергономичен комфорт и висока термоизолация. Контролът на влагата и термоизолацията на продуктите LEVEL се достига чрез използването на внимателно подбрани специфични материи. Всички те са преминали научни изпитания и тестове в реални външни условия и термо камери, използвайки безжични сензори, комбинирани с инфрачервена термография. Резултатите показват значителни разлики по отношение на топлинния комфорт между стандартните ръкавици, които се предлагат на пазара, което потвърждава, че LEVEL осигурява максимален комфорт.