Със специалната система за скиори и сноубордисти, разработена от отдела за научноизследователска и развойна дейност и екип от про атлети, LEVEL предлага най-точното прилягане на ръкавиците за максимална производителност и комфорт при каране. Така всички модели ръкавици за ски и сноуборд LEVEL са разделени на 3 типа прилягане, специално проектирани за мъже и жени.

Дебели ръкавици | изключително топли

Дебели ръкавици | изключително топли

Ски: Създадени за всички скиори, които обичат пудрата. Ски ръкавиците Level са с нов дизайн, който приляга по-свободно, осигурявайки по-висока термоизолация, като същевременно повишава нивото на чувствителност на ръцете.

Сноуборд: използва се основно при ръкавиците с протектори за китки Biomex и позволява поддържането на правилния баланс между топлина и комфорт при каране.

Стандартен профил | много топли

Стандартен профил | много топли

Ски: Проектирани за скиори, които търсят повече топлина и максимален комфорт. Ски ръкавиците Level осигуряват перфектен баланс между топлина, прецизност и чувствителност.

Сноуборд: използва се предимно за сноуборд ръкавици за студено време. Сноуборд ръкавиците Level са перфектната комбинация между стил, удобство и функционалност, на която се доверяват про райдърите на Level.

Тънки ръкавици | по-добър захват

Тънки ръкавици | по-добър захват

Ски: за елитните състезатели, които се нуждаят от перфектно прилягане на ски ръкавиците, което осигурява изключително стабилен захват на щеките за по-добро представяне на трасето.

Сноуборд: сноуборд ръкавици с перфектно прилягане, благодарение на което може да вземете своя борд. Освен по-плътното прилягане, зоната на дланите е подсилена, за да гарантира по-добър захват.