За да постигне пълна водонепромокаемост на своите ръкавици, LEVEL използва висококачествени материали и иновативни технологии.

Gore-Tex ръкавици за ски и сноуборд Level

Gore-Tex Grip ръкавици за ски и сноуборд

Благодарение на технологията Gore-Tex Grip зимните ръкавици за ски и сноуборд Level притежават по-добър захват и прилягат перфектно на ръцете. Слоевете на Gore-Tex Grip ръкавиците са здраво и плътно свързани един към друг, така че да няма движение между тях и да не се разместват. Това означава, че можете да хванете с лекота своите щеки за ски. По-доброто сцепление и захват означава и повече увереност, така че можете да се доверите на себе си и да продължите напред.

Gore-Tex 2in1 ски и сноуборд ръкавици

Ски и сноуборд ръкавици Level с Gore-Tex 2in1 притежават две камери: една за по-добър захват и втора за допълнителна топлина. Камерата за по-добър грип се грижи да осигури по-добър контакт с предметите, които трябва да държите като подобрява чувствителността – идеално за работа с щеки за ски. Втората камера, която отговаря за топлината, гарантира допълнителна защита на ръцете ви – предотвратявайки изтръпването на пръстите при спад на температурата.

Gore-Tex ръкавици за ски и сноуборд Level
Gore-Tex ръкавици за ски и сноуборд Level

Ски и сноуборд ръкавици Gore-Tex Plus Warm

Ако сте любител на ски туринга и обичате да прекарвате деня си в планината, със сигурност искате да избегнете изтръпването на пръстите на ръцете. Системата от подплата, изолация, мембрана и външна материя е оптимизирана, така че да запази ръцете ви по-топли за по-дълго време дори при сурови и студени условия. С ръкавиците LEVEL с GORE-TEX Plus Warm никога повече няма да ви се наложи да се приберете по-рано отколкото желаете. Освен това ръкавиците са напълно ветроупорни, дишащи и носят обещанието на LEVEL GARANTEED TO KEEP YOU DRY™.

Сноуборд и ски ръкавици Gore-Tex Active

Най-дишащите GORE-TEX ръкавици за ски и сноуборд. Цялата система от подплата, GORE-TEX мембрана и външна материя е оптимизирана, за да осигури максимално дишане на ски ръкавиците. Дори при най-интензивните условия и екстремно натоварване в ръкавиците за ски Level Gore-Tex Active се задържа оптимално количество топлина като влагата се отвежда навън, запазвайки ръцете ви сухи през цялото време.

Сноуборд и ски ръкавици Gore-Tex Active
Ръкавици за ски и сноуборд Gore-Tex Infinium™ Windstopper®

Ръкавици за ски и сноуборд Gore-Tex Infinium™ Windstopper®

Всички знаем много добре колко бързо студеният вятър достига до пръстите. Ето защо LEVEL имат много по-високи стандарти за качество спрямо други ръкавици за ски и сноуборд. Ветроупорната мембрана GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®, която ръкавици LEVEL притежават, е преминала стриктни тестове, за да докаже, че създава 100% защита от вятъра. Дори при най-екстремните зимни условия в планината, с ръкавици GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® пръстите на ръцете ви остават защитени и топли.

Membra-therm Plus ръкавици за ски и сноуборд

Дишащата мембрана Membra-Therm Plus създава водоустойчива бариера между външния слой на ски и сноуборд ръкавиците и вътрешната изолационна материя като по този начин защитава ръцете ви. Водонепромокаемата мембрана осигурява оптимално количество топлина и комфорт, поддържайки ръцете ви сухи и топли през целия ден.

Membra-therm plus ръкавици за ски и сноуборд Level
Сноуборд и ски ръкавици от водонепромокаема кожа

Сноуборд и ски ръкавици от водонепромокаема кожа

Специално обработена кожа, която издържа на тежки атмосферни условия. Кожата е водонепромокаема и нейните структурни свойства и качества осигуряват ефективна защита на сноуборд и ски ръкавиците Level срещу влага.

Ски и сноуборд ръкавици от водонепромокаеми тъкани

За да се бъдат ръцете ви сухи и топли през целия ден, LEVEL използва висикокачествени тъкани, които позволяват добавянето на дишащи водоустойчиви мембрани към ски и сноуборд ръкавиците.

Ски и сноуборд ръкавици от водонепромокаеми тъкани