За MOUNTAIN.BG

Топли и сухи ръце, удобство и комфорт, за да може да прекарате целия ден на снега… Това са основните неща, които скиорите и сноубордистите търсят в зимните ръкавици. Ние от MOUNTAIN използваме това като наше вдъхновение, за да ви предложим възможно най-добрите продукти с марката LEVEL!

Главната идея е проста: да предложим висококачествени продукти, създадени да следват анатомията на ръката за перфектно прилягане, съчетавайки в себе си най-добрата подплата, изолация и защитни мембрани в уникален дизайн.

Колекцията LEVEL е уникална и се отличава с дизайнерски линии, които обхващат всички аспекти на снежните спортове.

Със своите иновационни и ексклузивни концепции, LEVEL създава премиум продукти, с които гарантираме на всеки райдър – от професионални състезатели до любители на снежните спортове, незабравими дни в снега.

LEVEL – 33 години премиум качество

Основана през 1989 г. компанията LEVEL създава първите в света ръкавици, предназначени специално за сноуборд. Под ръководството на Мауро и Давиде Компаньони, LEVEL разширява своето производство, започвайки да създава ски ръкавици. Днес LEVEL е топ бранд за зимни ръкавици, който се предлага в над 43 държави в цял свят.

Благодарение на иновативния си дух, висококачествени материи и иновационни технологии, LEVEL създава премиум ръкавици за ски и сноуборд, които гарантирано ще запазят ръцете ви сухи и винаги топли.

Ние от MOUNTAIN.BG сме щастливи, че екипът ни е част от голямото семейство на LEVEL и можем да ви предложим едни от най-добрите ръкавици в света.

Магазин за сноуборд и ски ръкавици LEVEL | MOUNTAIN.BG