Знаете ли, че е Световен ден на снега?
Открийте нашето специално предложение и се забавлявайте!

Световният ден на снега е отличен повод да посетите ски курортите, предлагащи снежни забавления.

15 януари е специална дата в календара на всички любители на планината от 2007 г., когато Международната федерация по ски го обявява за Световен ден на снега. Целта на инициативата е чрез забавление да покаже красивата същност на снега, зимните  активностите и ползите, които оказват върху здравето. Датата се чества по целия свят и тъй като ските са суверенния спорт на заснежените върхове, те играят главна роля в празненствата, заедно със сноуборда и други зимни спортове, свързани с планините.

Световният ден на снега предвещава не само един уикенд на зимните спортове, но също така предоставя възможност да откриете емблематични туристически дестинации и невероятната красота на природата около ски пистите, която крие спиращи дъха пейзажи.

Световният ден на снега 2023 предлага разнообразни възможности за забавление с цел да насърчи децата на възраст между 4 и 14 години да се докоснат до зимните спортове и да улесни всички, които обичат планината, да участват в различни събития и дейности на ски пистите по целия свят. И тази година България се присъединява към инициативата, чрез организиране на редица събития за повишаване на осведомеността за ползите от снежните спортове и необходимостта от опазване на околната среда.

Промо код: WorldSnowDay

Възползвайте се от нашето специално предложение и вземете 5% допълнителна отстъпка за всички детски сноуборд и ски ръкавици с промо код WorldSnowDay. Открийте повече възможности за забавление с детски ръкавици за ски и сноуборд LEVEL, които съчетават топлината на мека и удобна подплата и водоустойчива материя, за да защитят детските ръце от студа.

Детски сноуборд и ски ръкавици

-25%
-25%
-25%
89.25 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *