ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ПЛАЩАНИЯ

Сигурност, бързина и надеждност при плащането на вашата онлайн поръчка на ръкавиц за ски и сноуборд LEVEL. Ние от MOUNTAIN.BG ви предлагаме проверени методи, които гарантират защита на всяко плащане.

 

ПЛАЩАНЕ С ДЕБИТНА И КРЕДИТНА КАРТА

Можете да платите с потребителска или бизнес кредитна и дебитна карта, издадена от българска или чуждестранна банка, директно като транзакционната валута при плащане с карта е български лев (BGN). Видовете приемани карти са VISA, Mastercard, American Express, JCB, Union Pay и др.
Онлайн плащането се осъществява чрез виртуален ПОС терминал myPOS Checkout. При завършване на поръчка, ще бъдете пренасочени към сигурна страница, където всяко плащане е защитено.

 

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПЛАЩАНЕ НА КУРИЕР ПРИ ДОСТАВКА)

Заплащането на дължимата сума по направена онлайн поръчка се извършва в момента на доставката. Дължимата сума се заплаща на представителя на куриерската служба в офис на Спиди или Еконт или при доставка до желан от вас адрес. Онлайн поръчки с метод на плащане „Наложен платеж“ се обработват и изпращат с услугата пощенски паричен превод. Плащането може да бъде направено в брой или с банкова карта на ПОС терминал. Разписката, която получавате от куриера при доставка на поръчката, е равносилна на касова бележка. За издадени фактури разписката, получена при доставка на поръчката, се прикрепя към нея.

 

БАНКОВ ПРЕВОД

Можете да извършите плащане по банков път на дължимата сума по направена поръчка. В основанието за плащане посочете номера на поръчката, съдържащ се в писмото за потвърждение, изпратено на имейл адреса ви. Доставка на поръчките, платени по банков път, се извършва след потвърждение на банковия превод.
Плащането се извършва по следната банкова сметка:
IBAN: BG64BUIN95611000653200
BIC: BUINBGSF
Име на банката: АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ
Валута на сметката: BGN
Получател: ВИА ВЕЛОКС ЕООД