THERMOPLUS ръкавици | Топли ръце до -30°C

Thermoplus е сертификат за термоизолация на ръкавици LEVEL, който гарантира, че ръцете ви ще бъдат винаги топли дори при най-лошите метеорологични условия. LEVEL създава технология за тестване на ръкавиците при поредица от екстремни условия. Резултатите, обобщени в индекс на ефективност, отчитат стойностите за термичност на ръкавиците. Стойностите на продуктите Thermoplus имат за цел да бъдат поне 30% по-високи от тези на стандартните ръкавици.

Level използва висококачествени материи и иновативни технологии, за да постигне най-добрата термоизолация на ръкавиците, които предлагаме.

Thermal Certification Index™ – (TCI)
За да направи по-лесен избора на перфектните ръкавици, Level прилага 5-степенен индекс за термично сертифициране на ръкавици – от по-студено до по-топло време в планината.

Научете повече тук

РЪКАВИЦИ С МЕМБРАНА

Най-добрите дни започват и завършват с топли и сухи ръце. За да постигне пълна защита на своите ръкавици, LEVEL използва висококачествени материали и иновативни технологии.

Научете повече тук

Gore-Tex ръкавици за ски и сноуборд Level
Ръкавици с протектори Biomex Level

BIOMEX | Ръкавици с протектори

Създадена в резултат на дългогодишни проучвания и сътрудничество между екип от лекари, инженери и сноубордисти, Biomex е технология, която предпазва китките на ръцете при каране на сноуборд и ски. След редица научните изследвания и разработки, проведени в клиниката по ортопедичната хирургия в Сен Мориц, Швейцария, екипът на Level проектира и разработва най-модерната технология за защита на китките – Biomex Plus. Най-честата причина за фрактури на китката при начинаещите сноубордисти е падането назад. При по-опитните райдъри това е предно и странично падане. На пазара има много протектори за китки, чиито дизайн и функционалност не осигуряват същата степен на защита както Biomex.

Научете повече тук

CUSTOM FIT

Уникалната система Custom Fit ви гарантира точно прилягане на ски ръкавиците, които не просто следват анатомията на ръцете, а приемат тяхната форма. Подплатата на ръкавиците е изработена от дишащ термоформируем материал, който при нагряване до 80°C, приема формата на ръката. Custom Fit подобрява комфорта, чувствителността и гарантира по-добър захват на щеките за ски.

Научете повече тук

Custom Fit система на ски ръкавици LEVEL
Изолация на ски и сноуборд ръкавици LEVEL

Изолация на ръкавиците

Топли и сухи ръце със зимни ръкавици Level, създадени да ви осигурят удобство и комфорт, за да се насладите истински на любимите ви зимни спортове и активности. Level използва висококачествени материи и иновативни технологии, за да постигне най-добрата термоизолация на ръкавиците, които предлагаме.

Научете повече тук

Профил на ръкавиците

Със специалната система за скиори и сноубордисти, разработена от отдела за научноизследователска и развойна дейност и екип от про атлети, LEVEL предлага най-точното прилягане на ръкавиците за максимална производителност и комфорт при каране. Така всички модели ръкавици за ски и сноуборд LEVEL са разделени на 3 типа прилягане, специално проектирани за мъже и жени.

Научете повече тук

Естествена кожа & Текстил

С над 30 годишен опит в света на снежните спортове и непрекъснати изследвания, екипът на LEVEL винаги се стреми да избира най-висококачествените платове и кожи за своите ръкавици.

Научете повече тук

Екстри на ръкавиците

Създадени с невероятно внимание към детайлите, зимни ръкавици LEVEL притежават многобройни и разнообразни екстри, които ще ви осигурят повече удобство, комфорт и защита за незабравими снежни моменти.

Научете повече тук

Грижа & Поддръжка

Ръкавици LEVEL не само са здрави, но и са лесни за поддръжка.
Редовната грижа за тях ще ви осигури висока производителност и ще удължи живота им.

Научете повече тук