Създадени с невероятно внимание към детайлите, зимни ръкавици LEVEL притежават многобройни и разнообразни екстри, които ще ви осигурят повече удобство, комфорт и защита за незабравими снежни моменти.

Ски и сноуборд ръкавици Level с регулируеми каишки

Регулируеми каишки

С тази система на закопчаване ски и сноуборд ръкавиците Level прилягат плътно и точно на ръцете, осигурявайки по-добър контакт с якето и гарантират по-добра защита от студа.

Ски и сноуборд ръкавици Level със истема за вентилация

Система за вентилация

Вентилационните отвори, разположени на гърба на сноуборд и ски ръкавиците Level позволяват естествената циркулация на въздух и отвеждат влагата навън. Така се предотвратява изпотяването на ръцете и се намалява времето на сушене на ръкавиците.

Ски и сноуборд ръкавици Level с I-touch система

I-Touch система

Системата “I-Touch” ви позволява да използвате смартфона си без да се налага да сваляте ръкавиците си. Със ски и сноуборд ръкавиците Level може да се обадите на любимите си хора и да направите невероятни снимки без да измръзнат ръцете ви.

Ски и сноуборд ръкавици Level с интегрирана кърпичка за почистване на ски и сноуборд маска

Кърпичка за почистване на маска

Ръкавиците Level притежават интегрирана „кърпичка“ от естествен велур, която прави почистването на ски и сноуборд маската изключително бързо и лесно.

Ръкавици за ски и сноуборд с кевлар Level

Кевлар

Level използва най-здравия първокачествен кевлар – Schoeller Kevlar, който гарантирано притежава най-високата издръжливост и устойчивост.

Ски и сноуборд ръкавици Level с гъвкави длани

Гъвкави длани

Еластичната вложка от кордура, разположена на дланите на ски и сноуборд ръкавици Level, осигурява точно прилягане, повече гъвкавост и комфорт.
.

Ски и сноуборд ръкавици Level с носна кърпичка

Носна кърпичка

Мека кадифена материя, разположена на палеца на ски и сноуборд ръкавицата. Осигурява нежен допир при изтриване на носа, докато карате ски или сноуборд.

Ски и сноуборд ръкавици Level с мултифункционален джоб

Мултифункционален джоб

Джобът, разположен на лицевата страна на ръкавицата, е практично решение и отлично допъленение към ръкавиците за ски и сноуборд. Може да се използва за поставяне на уормър за ръце, пропуск за ски писта или други принадлежности.

Ски и сноуборд ръкавици Level с външен шев на пръстите

Външен шев на пръстите

Ръкавиците за ски и сноуборд с тази кройка осигуряват по-добро прилягане и перфектен захват.

Ски и сноуборд ръкавици Level със заоблени пръсти

H&R

Заоблените върхове на пръстите на ръкавиците са изключително здрави и устойчиви на износване.

Ски и сноуборд ръкавици Level с термоформируеми пръсти

Анатомично оформени пръсти

Специалният дизайн с анатомично оформени пръсти позволява точно прилягане на ръкавиците, като намалява гънките на дланите, подобрява чувствителността и гарантира по-добър захват на щеките за ски.

Ски и сноуборд ръкавици Level с маншет за сняг

Маншет за сняг

Ръкавиците притежават регулиращ се маншет, който предотвратява влизането на сняг, когато карате в пудра.

Ски и сноуборд ръкавици Level със сваляща се подплата

Warmax

Ръкавиците са с подплата, която позволява лесно сваляне и пране.
Различната дебелина на материята осигуряват повече топлина в горната част на ръцете и повече чувствителност на дланите.

Ски и сноуборд ръкавици Level със защита от изгубване

Каишка за защита от изгубване

С удобната регулираща се каишка за закрепване на ръкавицата към ръката ви, може да бъдете винаги сигурни, че няма да изгубите любимите си ръкавици. Огромно предимство, когато се качвате на лифта или просто не искате да носите ръкавици, но желаете да ви бъдат под ръка.

Ски и сноуборд ръкавици Level със защита от изгубване

Лента за защита от изгубване

Удобна ластична лента за закрепване на ръкавицата към ръката ви, която ви гарантира по-голяма защита от изгубване в сравнение със стандартните каишки за китка.

Ски и сноуборд ръкавици лапа Bliss Coral Mitt | Черно/Бяло

Силиконов печат на дланите

Противохлъзгащите силиконови елементи върху дланите на ски и сноуборд ръкавиците Level подобряват чувствителността и осигуряват водонепрускливост и по-добър захват.

Ски и сноуборд ръкавици Level със супер материя

Супер материя

Използвана за шампионата по мотоциклетизъм Гран При, днес тази иновативна и високотехнологична материя се прилага за ски ръкавиците за състезания. Изключително устойчива на триене при високи скорости.

Ръкавици за ски и сноуборд Level с термо-сребърна подплата

Термо-сребърна подплата

Малките сребърни точици на подплатата отразяват и задържат топлината, която излъзват ръцете ви, като едновременно с това регулира влагата и излишната топлина. Усещане за топлина, което гарантира дишане на ръкавиците.

Ски и сноуборд ръкавици Level от първокачествена естествена кожа

Най-качествена естествена кожа в света

Най-качествената ярешка кожа в света. Естествените кожи, които LEVEL използва за своите ски и сноуборд кожени ръкавици, са водонепромокаеми, изключително здрави и топли, осигурявайки максимална производителност.

Защитно покривало за зимни ръкавици

Защита от вятър и дъжд

Създадено от LEVEL този практичен аксесоар към зимните ръкавици ви осигурява защита от вятър и дъжд при резки температурни и метеорологични промени.