ChromaPop™ технология

ChromaPop™

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Изживейте следващо ниво на възприятие с ChromaPop™

ChromaPop™ технологията за лещи подобрява контраста, естествения цвят и осигурява чист и ясен образ с висока разделителна способност, така че никога да не пропускате момент, който има значение за вас – защото, когато сте в хармония със заобикалящата ви среда, можете да постигнете повече.

Как работи ChromaPop™

Технологията ChromaPop™ ви помага да виждате детайлите и цветовете отвъд нормалните възможности. ChromaPop™ филтрира две специфични дължини на вълната на светлината, които предизвикват объркване на цветовете. По този начин лещата предоставя по-голяма разделителна способност, по-естествен цвят и несравнимо чист и ясен образ, за да ви позволи да видите повече детайли.

Стандартно

Ретината на човешкото око възприема трудно разликата между синя и зелена, и червена и зелена светлина.

С технологията ChromaPop™

ChromaPop ™ технологията филтрира специфичните застъпвания на синята, зелената и червената светлина, осигурявайки кристално ясна видимост, наситени естествени цветове.

Коя ChromaPop™ леща е подходяща за вас?

Правете повече с по-малко. ChromaPop™ лещите вършат повече работа. В сравнение с традиционните лещи само с една ChromaPop™ леща получавате по-добра разделителна способност, чист и ясен образ за каране в широк диапазон от метеорологични условия.

ChromaPop™ Sun

Перфектни за употреба при безоблачно време и ярка светлина, тези лещи се справят с лекота със силния блясък на високото слънце, като същевременно помагат на очите ви да видят повече детайли на терена пред вас.

ChromaPop™ Everyday

Подходящи за широк диапазон от метеорологични условия като подобряват възприятието за контраст и дълбочина, така че да извлечете повече от всеки момент.

ChromaPop™ Storm

Създадени да извлекат максимума от заобикалящата ви среда, когато видимостта е намалена. Подобряват контраста дори в най-лошите дни, за да може да прекарвате повече време в приключения навън.

VLT – Степен на пропускане на светлината

VLT индексът на лещите Smith показва колко светлина преминава през тях. Колкото по-висок е индексът VLT, толкова повече светлина преминава през тази леща. Лещите с по-нисък VLT индекс са подходящи за слънчеви дни с ярка светлина, докато лещите с по-висок индекс са най-добри при облачно време и условия с намалена видимост.

Фотохромни лещи

Тези лещи разполагат с чувствителна към ултравиолетовите лъчи фотохромна технология, благодарение на която лещите се адаптират към променящите се условия на светлина като потъмняват и отново изсветляват, така че винаги да имате необходимото ви количеството светлина.

ChromaPop™ лещи за ски очила

ChromaPop™
Sun

ChromaPop™ SUN GREEN MIRROR

Категория: S3 | VLT: 9%

ChromaPop™ SUN BLACK

Категория: S3 VLT: 12%

ChromaPop™ SUN PLATINUM MIRROR

Категория: S3 | VLT: 13%

ChromaPop™ SUN RED MIRROR

Категория: S3 | VLT: 16%

ChromaPop™ SUN BLACK GOLD MIRROR

Категория: S3 | VLT: 13%

ChromaPop™
Everyday

ChromaPop™ EVERYDAY GREEN MIRROR

Категория: S2 | VLT: 23%

ChromaPop™ EVERYDAY VIOLET MIRROR

Категория: S2 | VLT: 23%

ChromaPop™ EVERYDAY RED MIRROR

Категория: S2 | VLT: 25%

ChromaPop™ EVERYDAY ROSE GOLD MIRROR

Категория: S2 | VLT: 23%

ChromaPop™
Storm

ChromaPop™ STORM ROSE FLASH

Категория: S1 | VLT: 50%

ChromaPop™ STORM BLUE SENSOR MIRROR

Категория: S1 | VLT: 55%

ChromaPop™ STORM YELLOW FLASH

Категория: S1 | VLT: 65%