Smith x Oyuki

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лимитирана серия Smith x OUYKI

Предизвикателството за намиране на големия сняг в Япония е търсене на най-доброто ски и сноуборд изживяване. Възможност да пътувате до далечна дестинация, да изследвате културата и да разцепите пудрата в епичните планини, които заобикалят Нисеко.
 
Колаборацията на Smith чества Страната на изгряващото слънце, съчетавайки първокачествените материали на Oyuki с най-добрите в своя клас технологии на Smith.
 
Ски очилата Smith Squad MAG и изцяло новия модел каска за ски и сноуборд Smith Method носят графична интерпретация на митичния японски йокай. Преведено като „странно привидение“, йокай са свръхестествени същества и духове в японския фолклор.
Илюстрациите са от художника Майк Шанкстър.

Ски очила SMITH SQUAD MAG Oyuki x Smith | S2 ChromaPop™ Everyday Red Mirror

Squad MAG ски очила

Проектирани с MAG Tech за бърза смяна на лещите, ски очилата Squad MAG съчетават цилиндричен дизайн на лещите с широко зрително поле и ChromaPop™ технология за подобряване на контраста, кристална видимост и висока разделителна способност. Squad MAG за напълно съвместими с каски за ски и сноуборд Smith, предлагайки максимален комфорт, вентилация и висока производителност без замъгляване на лещите.

Купи Squad MAG

Method каска за ски

Запознайте се с функционалната, лека и минималистична каска за ски и сноуборд Smith Method. Проектирана с последните иновации за безопасност, каската притежава Zonal KOROYD® покритие, Mips® технология за защита и вентилационна система AirEvac за отлична интеграция със ски очила Smith.

Купи Smith Method
Ски каска SMITH Method MIPS | Matte Oyuki X Smith
Oyuki екипировка за ски и сноуборд

За Oyuki

Японският бранд за екипировка за ски и сноуборд Oyuki е създаден в град Нисеко – ски зона на северния японски остров Хокайдо. В превод думата „Oyuki“ означава „голям сняг“ на японски и е пряко отражение на света, който Oyuki наричат свой дом. Колаборацията на Smith с Oyuki ознаменува споделената страст към зимата с екипировка, която ви позволява да достигнете по-далече. Със своите оригинални произведения на изкуството визуалният артист и съвременен художник Майк Шанкстър ни потапя в света на японската култура.
 
„Това произведение се съсредоточава около Нисеко и е слято с йокай. То представя игривата природа на японската култура, красивите пейзажи и безкрайното търсене на сняг.” – Майк Шанкстър

Smith x Oyuki

РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕКЦИЯТА