Защита, производителност и топлина от ново измерение

Ски Ръкавици Level CQ CF

Представяме ви абсолютния фаворит на атлетите от Световната купа по ски алпийски дисциплини – Level SQ CF. Състезателни ски ръкавици, които ви гарантират защита, топлина и висока производителност. Със своя агресивен и техничен дизайн Level SQ CF притежават уникална визия, с която няма да останете незабелязани. Подходящи както за мъже, така и за жени, унисекс скиорски ръкавиците Level CQ CF осигуряват перфектен баланс между топлина, прецизност и чувствителност.

Level CQ CF се предлагат в няколко дизайна

-25%
Original price was: 429.00 лв..Current price is: 321.75 лв..
-25%
Original price was: 399.00 лв..Current price is: 299.25 лв..
-25%
Original price was: 399.00 лв..Current price is: 299.25 лв..

Винаги топли ръце с Thermoplus

Level CQ CF са подходящи за употреба при студени и сурови зимни условия. Ръкавиците с 5 пръста са създадени за каране до -17 °C и притежават термо индекс 3000. Ръкавиците тип лапата, чиято вътрешна част е с 5 пръста, са подходящи при по-студено време до -22°C и имат термо индекс 4000, който гарантира, че ръцете ви ще бъдат топли през целия ден. Научете повече за Thermoplus.

Състезателни ски ръкавици Level SQ CF

Най-качествената ярешка кожа в света

Изработени от първокачествена ярешка кожа, ръкавици за ски Level CQ CF на напълно водонепромокаеми, изключително здрави и топли и осигуряват максимална производителност.

Супер материя

Използвана за шампионата по мотоциклетизъм Гран При, днес тази иновативна и високотехнологична материя се прилага при състезателните ръкавиците за ски. Изключително устойчива на триене при високи скорости.

Състезателни ски ръкавици Level SQ CF
Ръкавици LEVEL с вълнена подплата

Вълнена подплата

С топла подплата, изработена от естествена вълна и полиестер, скиорските ръкавици Level CQ CF съчетават в себе си термоизолационните свойства на вълната и техническите характеристики на най-висококачествените синтетични влакна. Произведена във фабриката за вълна Becagli, Италия.

THINSULATE™

Със своята уникална структура от микро влакна, които са десет пъти по-фини спрямо други изолационни материали, Thinsulate™ задържа въздуха много по-ефективно и разпределя равномерно топлината в ръкавиците.

Thinsulate ръкавици LEVEL
Custom Fit система на ски ръкавици LEVEL

Custom Fit

Уникалната система Custom Fit ви гарантира точно прилягане на ръкавиците Level CQ CF спрямо анатомичната форма на ръката ви. Подплатата на ръкавиците е изработена от дишащ термоформируем материал, който при нагряване до 80°C, приема формата на ръката. Може да повторите този процес толкова пъти, колкото желаете. Custom Fit подобрява комфорта, чувствителността и гарантира по-добър захват на щеките за ски.

Научете повече за Custom Fit

Защита при удар

Протекторите, разположени в зоната на пръстите, осигуряват допълнителна защита при удар. В комбинация с това ръкавиците са подсилени с абразивна материя за максимална устойчивост.

Състезателни ски ръкавици Level SQ CF
Състезателни ски ръкавици Level SQ CF

Подсилени длани

Дланите на ски ръкавиците Level CQ CF са подсилени с първокачествена естествена ярешка кожа, която гарантирано притежава висока издръжливост, устойчивост и еластичност. Със своята специална форма осигуряват по-добър захват на щеките и по-голяма чувствителност на ръцете.

Регулируеми каишки

С тази система на закопчаване скиорските ръкавици Level CQ CF прилягат плътно и точно на ръцете, осигурявайки по-добра защита от студа.

Състезателни ски ръкавици Level SQ CF
Състезателни ски ръкавици Level SQ CF

Външен шев от динема

Използвани за целите на балистиката и промишлената индустрия, шевът на ръкавиците е от най-здравите влакна на света – динема. В комбинация с изключителната си здравина и устойчивост, кройката е с външни шевове, които осигуряват по-добро прилягане и перфектен захват на ски щеките.

Система за издърпване

Разположената в долната част на маншета система за издърпване спомага за по-лесното и правилно носене на ръкавиците.

Състезателни ски ръкавици Level SQ CF
3 години гаранция на ръкавици Level

3 години гаранция

Покорете планината с пълна увереност, знаейки че всички ръкавици LEVEL имат допълнителна търговска гаранция за период от 3 години от датата на покупката. В рамките на гаранцията ръкавиците подлежат на безплатна подмяна или поправка при установяване на дефекти, различни от нормалното износване. Научете повече за гаранционната програма на LEVEL.

Създадени за шампиони

Създадени специално за световния шампион в супергигантския слалом на Световната купа по ски-алпийски дисциплини Кристоф Инерхофер, който кара с ръкавици LEVEL SQ CF.

Кристоф Инерхофер | Ски ръкавици LEVEL
-25%
Original price was: 429.00 лв..Current price is: 321.75 лв..
-25%
Original price was: 399.00 лв..Current price is: 299.25 лв..
-25%
Original price was: 399.00 лв..Current price is: 299.25 лв..

Таблица с Размери на Ръкавици LEVEL

Определяне на размера ръкавици LEVEL
Обиколка Дължина
Мъже Жени
15 см 15,7 см XXS XXS
16,5 см 16,3 см XS XS
18 см 17,1 см S S
19 см 17,8 см SM SM
20 см 18,6 см M M
21,5 см 19,3 см ML ML
23 см 20 см L -
24 см 20,7 см XL -
25,5 см 21,5 см XXL -
26,5 см 22,2 см 3XL -
28 см 23 см 4XL -

Как да намерим подходящия размер ръкавици

При избора на размер на ръкавици трябва да имате впредвид две неща - дължината и обиколката на ръката. Може да намерите правилния размер ръкавици бързо и лесно в 3 стъпки:

  1. Разтворете ръката си и с помощта на линия или рулетка измерете разстоянието от върха на средния си пръст до основата на дланта. Уверете се, че взимате мерките правилно – както е показано на илюстрацията.
  2. Разтворете ръката си и измерете обиколката й в основата на кокалчетата.
  3. След като сте направили измерването, използвайте таблицата, за да намерите точния размер ръкавици.

Ако не сте сигурни кой е вашият размер зимни ръкавици, свържете се с нас за консултация.