Унисекс Ски Ръкавици от Естествена кожа LEVEL REXFORD

Супер стилните кожени ръкавици за ски LEVEL Rexford е топ избора на про райдърите от LEVEL Pro Team за студено време. Меката ярешка кожа в комбинация с водонепромокаемата тъкан, правят LEVEL Rexford перфектните кожени ски ръкавици, подходящи както за мъже, така и за жени. Проектирани за всички скиори, които търсят повече топлина и максимален комфорт. Ски ръкавици LEVEL Rexford осигуряват перфектен баланс между прецизност и чувствителност.

LEVEL Rexford се предлагат в 3 дизайна

Rexford

Ръкавици с 5 пръста 

Rexford Trigger

Ръкавици с 3 пръста

Rexford Mitt

Ръкавици тип Лапа

Винаги топли ръце с Thermoplus

Подходящи за употреба при студени зимни условия до -17 °C, скиорските ръкавици Level Rexford притежават термо индекс 3000, който гарантира, че ръцете ви ще бъдат топли през целия ден. Научете повече за Thermoplus.

Унисекс Кожени Ски Ръкавици LEVEL Rexford

Най-качествената ярешка кожа в света

Изработени от първокачествена ярешка кожа, зимните ръкавици за ски Level Rexford Trigger са напълно водонепромокаеми, изключително здрави и топли и осигуряват максимална производителност. Научете повече за кожата, която използва LEVEL.

Membra-Therm Plus

Дишащата мембрана Membra-Therm Plus създава водоустойчива бариера между външния слой на скиорските ръкавици и вътрешната изолационна материя като по този начин защитава ръцете ви. Водонепромокаемата мембрана осигурява оптимално количество топлина и комфорт, поддържайки ръцете ви сухи и топли през целия ден. Научете повече тук.

Изолация на ски и сноуборд ръкавици LEVEL

PRIMALOFT®

Мека изолационна тъкан, използвана в кожените ски ръкавици Level Rexford. Изолация, която е водоотблъскваща! За разлика от пуха, PRIMALOFT® не задържа вода и пази ръцете ви топли, дори когато е мокро. Усещане за мекота и топлина, което гарантира дишане на ръкавиците.

Унисекс Кожени Ски Ръкавици LEVEL Rexford

Подсилени длани

Дланите на ски ръкавиците Level Rexford са подсилени с първокачествена естествена ярешка кожа, която гарантирано притежава висока издръжливост, устойчивост и еластичност.

Регулируеми велкро каишки

С тази система на закопчаване ски ръкавиците Level Rexford прилягат плътно и точно, осигурявайки по-добър контакт с якето и гарантират по-добра защита от студа. В допълнение ръкавиците притежават неопренов маншет, който предотвратява влизането на сняг, когато карате в пудра.

Унисекс Кожени Ски Ръкавици LEVEL Rexford
Унисекс Кожени Ски Ръкавици LEVEL Rexford

Протектор на палеца

Коженият протектор, разположен в зоната на палеца, осигурява допълнителна защита при удар. В комбинация с това ръкавиците са по-гъвкави и позволяват по-голяма свобода на движение.

3 години гаранция

Покорете планината с пълна увереност, знаейки че всички ръкавици LEVEL имат допълнителна търговска гаранция за период от 3 години от датата на покупката. В рамките на гаранцията ръкавиците подлежат на безплатна подмяна или поправка при установяване на дефекти, различни от нормалното износване. Научете повече за гаранционната програма на LEVEL.

3 години гаранция на ръкавици Level
-25%
Original price was: 259.00 лв..Current price is: 194.25 лв..
-25%
Original price was: 279.00 лв..Current price is: 209.25 лв..
-25%
Original price was: 279.00 лв..Current price is: 209.25 лв..
-25%
Original price was: 279.00 лв..Current price is: 209.25 лв..
-25%
Original price was: 279.00 лв..Current price is: 209.25 лв..

Таблица с Размери на Ръкавици LEVEL

Определяне на размера ръкавици LEVEL
Обиколка Дължина
Мъже Жени
15 см 15,7 см XXS XXS
16,5 см 16,3 см XS XS
18 см 17,1 см S S
19 см 17,8 см SM SM
20 см 18,6 см M M
21,5 см 19,3 см ML ML
23 см 20 см L -
24 см 20,7 см XL -
25,5 см 21,5 см XXL -
26,5 см 22,2 см 3XL -
28 см 23 см 4XL -

Как да намерим подходящия размер ръкавици

При избора на размер на ръкавици трябва да имате впредвид две неща - дължината и обиколката на ръката. Може да намерите правилния размер ръкавици бързо и лесно в 3 стъпки:

  1. Разтворете ръката си и с помощта на линия или рулетка измерете разстоянието от върха на средния си пръст до основата на дланта. Уверете се, че взимате мерките правилно – както е показано на илюстрацията.
  2. Разтворете ръката си и измерете обиколката й в основата на кокалчетата.
  3. След като сте направили измерването, използвайте таблицата, за да намерите точния размер ръкавици.

Ако не сте сигурни кой е вашият размер зимни ръкавици, свържете се с нас за консултация.