Непромокаеми, меки и топли
Детски Сноуборд & Ски Ръкавици Level JUNIOR

Level JUNIOR са детски ски и сноуборд ръкавици, специално създадени за най-малките любители на зимните спортове. Изключително меки, удобни и напълно водонепромокаеми, ръкавиците за сноуборд и ски Level JUNIOR защитават детските ръчички от студа, обещавайки незабравими мигове на забавление в снега. Ръкавиците са със стандартен профил, който осигурява нужния баланс между топлина, прецизност и чувствителност на детските ръце. Техническите предимства като дълъг маншет за защита от навлизане на сняг, регулируеми велкро каишки и свеж дизайн правят детски ръкавици JUNIOR незаменим аксесоар от детската екипировка за ски и сноуборд.

Level JUNIOR се предлагат в 2 дизайна

Level JUNIOR Mitt

Ръкавици тип Лапа 

Level JUNIOR

Ръкавици с 5 пръста

Винаги топли ръце с Thermoplus

Подходящи за употреба при студени зимни условия до -17°C, детските ски и сноуборд ръкавиците Level JUNIOR притежават термо индекс 3000, който гарантира, че ръцете на детето ви ще бъдат топли през целия ден. Научете повече за Thermoplus.

Детски Ски Ръкавици Level Junior Mitt | Черно/Бяло

Membra-Therm Plus – непромокаеми детски ръкавици

Непромокаемата материя с дишаща мембрана Membra-Therm Plus създава водоустойчива бариера между външния слой на ръкавиците за ски & сноуборд и вътрешната изолационна материя като по този начин защитава детските ръчички. Водонепромокаемата мембрана осигурява оптимално количество топлина и комфорт, поддържайки ръцете сухи и топли през целия ден.

Регулируеми велкро каишки

С тази система на закопчаване ски и сноуборд ръкавиците Level JUNIOR прилягат плътно и точно на детските ръце, осигурявайки по-добър контакт с якето и гарантират по-добра защита от студа.

Детски Ски Ръкавици Level Junior Mitt | Черно/Бяло
Детски Ски Ръкавици Level Junior Mitt | Черно/Бяло

Дълъг термо маншет със защита от сняг

Дългият поларен маншет запазва топлината, придавайки допълнителен комфорт и предотвратява влизането на сняг.

3 години гаранция на ръкавици Level

3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Ръкавици LEVEL притежават допълнителна търговска гаранция за период от 3 години от датата на покупката. В рамките на гаранцията ръкавиците подлежат на безплатна подмяна или поправка при установяване на дефекти, различни от нормалното износване. Научете повече за гаранционната програма на LEVEL.

Таблица с размери на детски ръкавици от 6 месеца до 12 години

Размер Години
00 6-12 месеца
0 1-2 години
I 2-3 години
II 4-5 години
III 5-6 години
IV 7-8 години
V 9-10 години
VI 11-12 години