Премиум качество, иновативни решения за защита и технологичен дизайн

Представяме ви
Дамски Сноуборд Ръкавици с Протектори LEVEL Butterfly W

Създадени да запазят ръцете ви сухи и топли, дамски ръкавици Level Butterfly W притежават вътрешна система за защитата на китките BIOMEX. Проектирани за всички дами, които обичат пудрата и карането извън ски пистите и необработени терени. Сноуборд ръкавиците Level Butterfly W са с дизайн, който приляга по-свободно, осигурявайки правилния баланс между топлина и комфорт при каране.

Level Butterfly W се предлагат в 2 цвята

Butterfly W | Черно

Butterfly W | Бяло/Сиво

Винаги топли ръце с Thermoplus

Подходящи за употреба при студени зимни условия до -17 °C, сноуборд ръкавиците Level Butterfly W притежават термо индекс 3000, който гарантира, че ръцете ви ще бъдат топли през целия ден. Научете повече за Thermoplus.

Дамски Сноуборд Ръкавици с Протектори LEVEL Butterfly W

Протектори BIOMEX©, създадени специално за жени

Забавление до краен предел. Ръкавиците Level Butterfly W с BIOMEX© протектори за китките могат да ви предпазят… Така че утре да карате, вместо да бъдете на лекар. Дамската линия сноуборд ръкавици с протектори за китки са специално проектирани да следват анатомията на женската ръка, осигурявахки по-добро прилягане и повече комфорт. Научете повече за BIOMEX.

Membra-Therm Plus

Дишащата мембрана Membra-Therm Plus създава водоустойчива бариера между външния слой на ръкавиците за сноуборд и вътрешната изолационна материя като по този начин защитава ръцете ви. Водонепромокаемата мембрана осигурява оптимално количество топлина и комфорт, поддържайки ръцете ви сухи и топли през целия ден. Научете повече тук.

Дамски Сноуборд Ръкавици с Протектори LEVEL Butterfly W

Система за вентилация на сноуборд ръкавиците

Вентилационните отвори, разположени на гърба на сноуборд ръкавиците Level Butterfly W позволяват естествената циркулация на въздух и отвеждат влагата навън. Така се предотвратява изпотяването на ръцете и се намалява времето при сушене на ръкавиците.

Кърпичка за почистване на сноуборд маска

Сноуборд ръкавиците Level Butterfly W притежават интегрирана „кърпичка“ от естествен велур, която прави почистването на маската за сноуборд изключително бързо и лесно.

Дамски Сноуборд Ръкавици с Протектори LEVEL Butterfly W
Дамски Сноуборд Ръкавици с Протектори LEVEL Butterfly W

Подсилени пръсти

Пръстите на сноуборд ръкавиците Level Butterfly W са подсилени с най-здравия първокачествен кевлар – Schoeller Kevlar, който гарантирано притежава най-високата издръжливост и устойчивост.
Заобленият H&R дизайн на върхове на пръстите прави сноуборд ръкавиците изключително здрави и устойчиви на износване.

Регулируеми каишки

С тази система на закопчаване сноуборд ръкавиците Level Butterfly W прилягат плътно и точно, осигурявайки по-добър контакт с якето и гарантират по-добра защита от студа.

Дамски Сноуборд Ръкавици с Протектори LEVEL Butterfly W
Дамски Сноуборд Ръкавици с Протектори LEVEL Butterfly W

Носна кърпичка

Меката кадифена материя, разположена на палеца на ръкавиците осигурява нежен допир при изтриване на носа, докато карате сноуборд.

3 години гаранция

Покорете планината с пълна увереност, знаейки че всички ръкавици LEVEL имат допълнителна търговска гаранция за период от 3 години от датата на покупката. В рамките на гаранцията ръкавиците подлежат на безплатна подмяна или поправка при установяване на дефекти, различни от нормалното износване. Научете повече за гаранционната програма на LEVEL.

3 години гаранция на ръкавици Level

Таблица с Размери на Ръкавици LEVEL

Определяне на размера ръкавици LEVEL
Обиколка Дължина
Мъже Жени
15 см 15,7 см XXS XXS
16,5 см 16,3 см XS XS
18 см 17,1 см S S
19 см 17,8 см SM SM
20 см 18,6 см M M
21,5 см 19,3 см ML ML
23 см 20 см L -
24 см 20,7 см XL -
25,5 см 21,5 см XXL -
26,5 см 22,2 см 3XL -
28 см 23 см 4XL -

Как да намерим подходящия размер ръкавици

При избора на размер на ръкавици трябва да имате впредвид две неща - дължината и обиколката на ръката. Може да намерите правилния размер ръкавици бързо и лесно в 3 стъпки:

  1. Разтворете ръката си и с помощта на линия или рулетка измерете разстоянието от върха на средния си пръст до основата на дланта. Уверете се, че взимате мерките правилно – както е показано на илюстрацията.
  2. Разтворете ръката си и измерете обиколката й в основата на кокалчетата.
  3. След като сте направили измерването, използвайте таблицата, за да намерите точния размер ръкавици.

Ако не сте сигурни кой е вашият размер зимни ръкавици, свържете се с нас за консултация.